Parvekekaihtimet / Parvekeverhot


Viihtyvyyttä parvekkeelle

Parvekeverhoilla saat luotua itsellesi yhden huoneen lisää ja voit nauttia olostasi myös kuumina kesäpäivinä. Parvekekaihtimet lisäävät viihtyvyyttä ja mukavuutta sekä heijastavat hyvin auringon lämpösäteilyä tehden tilasta mukavan oleskelutilan kesäkuumalla tai pitäen lämmön paremmin talvisaikaan.

Monia vaihtoehtoja

Yleisimmät parvekekaihtimet valmistetaan 16 mm alumiinisäleestä mikä ei kokonsa vuoksi estä parvekelasien liikuteltavuutta. Normaalit ukoiset akryyliset säätötangot.


Uutuus. Exclusive kaihdin. Säleiden leveys vain 12,5mm. Säleen väri tyylikäs vaalean harmaa. Kapea säle sekä tähän suunniteltu kotelorakenne takaavat lasituksen toiminnan moitteettomasti. Exclusive kaihtimen kiinnitys on suunniteltu vastaamaan parvekelasivalmistajien laatuvaatimuksia. Verhon alareunassa kätevä kääntömekanismi, mikä kiinnitetään erikoisjousella. Erittäin kestävä Dynema -lanka pitää kaihtimen tukevasti paikoillaan. Avainlipputuote.


Screen -verhot ovat suosittu vaihtoehto. Nämä kestävät erittäin hyvin säänvaihteluita sekä suojaavat hyvin myös ulkopuolisten katseilta antaen käyttäjälleen näkyvyyden ulos. Screen verhot
saa rullaverhoina tai paneeliverhoina. Paneelikisko on erittäin matala jolloin se ei estä parvekelaseja avautumasta.

Erikoiskankaasta valmistetut vekkiverhot sopivat myös hyvin parvekkeelle. Kaihdin kestää auringon paahdetta, pakkasta ja kosteutta. Kätevä mekanismi helpottaa käyttöä ja voit liikuttaa verhoa sekä ylhäältä että alhaalta tarpeen mukaan. Sopii hyvin kattoverhoiksi sivuvaijereiden ansiosta.Näihin verhoihin saa
myös kotelot sävyyn verhokankaan kanssa. Kotelovärejä löytyy 14 erilaista.

Screen verhot                                             Vekkiverhot / kotelon v√§rej√§

     

Exlusive kaihtimet